Elefant.ro

marți, 22 iunie 2010

Salopeta pentru vara asta...





In fiecare vara apare problema a ceea ce purtam. Fiecare doreste sa fie in trend si sa fie in acelasi comoda. Salopetele care au intrat in peisajul modei sunt un accesoriu deosebit de frecvent intalnit in tinutele intalnite zi de zi. Indiferent de design salopetele pot face parte din garderoba fiecareia in aceasta vara.

E drept ca pentru a le purta ar trebui sa afisezi o silueta mai apropiata de a unui fotomodel decat de a unei luptatoare de sumo, dar va spun incer ca am vazut o tanara domnisoara putin supraponderala imbracata cei drept intr-o salopeta neagra care nu o dezavantaja deloc. Poate ar fi fost de nota 9 daca ar fi avut incaltamintea potrivita. O sandala cu un toc de cel putin 5 cm ar fi fost potrivita. Am auzit o replica intr-un film ”Good dress-bad shoes,bad dress-good shoes, good dress-good shoes, this is cool”.



Indiferent de lungime salopeta poate fi tinuta pentru zilele de vara atat pentru orice moment al zilei. Ideea este sa stii ce sa incalti si ce accesorii sa atasezi tinutei tale. Si chiar daca ar parea ciudat este o tinuta potrivita si pentru viitoarele mamici. De ce sa nu fie si viitoarele mamici in trend si mai ales de ce sa nu se simta bine in zilele toride de vara.

Un comentariu: