Elefant.ro

marți, 29 iunie 2010

Fii frumoasa in pielea ta...


Din cele mai vechi timpuri ingrijirea pielii a fost o preocupare pentru femeile lumii. Felul in care arata, posibilitatea de a atrage atentia celor din jur prin delicatetia pielii, au dat nastere la multe tratamente care se straduie sa o pastreze elastica, fina, frumoasa si, mai ales tanara. Sa nu uitam ca pielea ne arata varsta...

Saloanele de cosmetica sunt pregatite sa te trateze regeste cu impachetari, cu sedinte de masaj, cu mici reprize de sauna, cu hitratari folosind diferite creme si cu preturi ... de ramai fara cuvinte. E perfect pentru cine si le permite, dar pentru cine nu?


Cine nu incearca si singura. In baia sa fiecare e regina.Fiecare stie ca o hidratare adecvata cu produse speciale pentru corp, lapte de corp, creme de corp, cresc elasticitatea pielii. Nu trebuie omisa nici exfolierea pielii. La fel ca si pentru fata, exista masti pentru corp. Pielea se reface intr-o perioada de 28 de zile si exfolierea ei este necesara pentru ca celulele arata imbatranite.

Specialistii subliniaza importanta gomajul, deoarece acesta asigura sanse crescute de reusita pentru orice tratament anticelulitic, antivergeturi, patrunderea in profunzime a cremei si actiunea acesteia. Puteti folosi un burete mai aspru sau o manusa lufa si sa executati miscari circulare pentru a indeparta celulele moarte.

Adevarul este ca fiecare piele are specificul ei si e bine sa cunoastem ce se potriveste fiecareia. Dar pentru ca am vorbit de ingrijirea pielii am sa va ofer un tratament pentru acasa si bineinteles sursa pentru ca acolo veti gasi si alte tratamente.

Impachetare nutritiva pentru corp – Ingrijirea pielii corpului

Spre deosebire de masca pentru fata, un asemenea tratament naturist trebuie lasat sa actioneze mai multe ore. Veti constata cu placere cat de moale si catifelata devina pielea dumneavoastra.

Pentru acest tratament naturist aveti nevoie de:

1 galbenus

4 linguri de ulei de migdale dulci

2 linguri ulei de germeni de grau

zeama de la 1/2 lamaie

Se freaca galbenusul ingloband uleiurile picatura cu picatura, pana se formeaza o emulsie ferma. Apoi se adauga zeama de lamaie proaspat stoarsa si se intinde crema pe tot corpul, de la gat pana in varful degetelor de la picioare. Zonele mai aspre precum coatele, genunchii sau calcaiele se acopera cu un strat mai gros. Se infasoara corpul intr-un cearceaf si se lasa crema sa actioneze. In final se clateste cu apa calduta sub dus.

Sursa:http://www.codrosu.ro/impachetare-nutritiva-pentru-corp-ingrijirea-pielii-corpului/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu