Elefant.ro

luni, 28 iunie 2010

Parul lung – o provocare sau un stil



Parul lung a reprezentat intotdeauna o podoaba a omului, indiferent femeie sau barbat. E drept ca in actualitate a ramas mai mult pentru femei.


Si ne intrebam daca parul lung este o provocare sau un stil care ne defineste pe noi insine.D-na Oana Cuzino afirma ca toate am vrut candva sa fim printese si sa avem parul lung. Dar nu e foarte avantajos.Greseala,... unele dintre noi am vrut sa fim vrajitoare. Si acelea au parul lung. Daca ar fi lumea plina de printese, cine ar mai munci.

Oricum, parul lung e o podoaba. E drept ca are nevoie de ingrijire. Si foarte adevarat ca nu te poti ridica din pat, sa-ti treci mana prin par si sa pleci. Parul lung se cere cel putin pieptanat, daca nu coafat.


Indiferent de culoare sau tunsoare, cu breton sau fara, parul lung va trebui spalat de doua ori pe saptamana pentru a evita imbacsirea lui. Daca vremea e calda e de preferat evitarea uscatorului.

Periodic trebuie sa folositi o masca pentru par. Si firele de par trebuie hranite si reparate. Periatul este foarte important. Datorita lui parul straluceste.

Si, marele beneficiu...indiferent de evenimentul la care esti invitata ai ocazia sa iti aranjezi parul intr-o coafura cu stil. Poti sa treci pe la un salon de infrumusetare sau pur si simplu te poti descurca singura. Daca ai indemanare si te uiti la frizurile ce le vezi in filme, exemplu Gossip Girl, poti sa ai o coafura care sa-i lase pe toti cu gura cascata.

Deci ce zici, merita efortul sa-ti cresti parul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu