Elefant.ro

sâmbătă, 26 iunie 2010

10 ”must have” pentru garderoba din 2010


1..Neaparat o bluza transparenta. Soarele va reveni cu siguranta in forta. In toate magazinele se gasesc ii sau alte bluze cu influenta folk, etno, hippie. Este o investie pentru se va purta si in sezoanele urmatoare. Si apoi...te vei simti sexy...



2.Pantalonii stil army, care te pot personaliza ...sau nu, depinde de gustul fiecareia. Dar sunt in trend si, sincer, te simti bestial in ei.
3.Am mai spus ca sandalele cu barete nu trebuie sa lipseasca in vara asta. Pe langa faptul ca arata bine se si gasesc destul de usor.

4.Si bineinteles ai nevoie si de o geanta de panza, de preferinta inflorata. Avantajul e ca o poti asorta foarte usor la tinuta pe care o imbraci.





5.O rochie vintage trebuie neaparat sa isi gaseasca loc in garderoba ta.
Daca nu o gasesti in garderoba bunicii, o poti cauta in a strabunicii sau...o poti achizitiona de la targurile vintage care se organizeaza foarte des.



6.Pentru ca seara trebuie sa fii eleganta si seducatoare, o bluza sau o rochie de dantela alba purtata cu accesorii negre iti va da un aer de inocenta.



7. Se poarta si culorile fosforescente. Cu o asemenea bluza sau fusta vei face furori prin cluburi.



8. Bineinteles ca stilul marinar ramane in top. Fie ca este un tricou sport sau un bolero elegant, poti fi sigura ca avandu-le in garberoba vei fi in trend.


9. Si pentru serile putin racoroase ai neaparat nevoie de o vesta din piele. Indiferent de culoare poart-o combinata cu diverse materiale.

10. O jacheta cat mai colorata trebuie sa-si faca loc in garderoba ta. Sa nu uitam ca vor fi si zile ploioase cu vreme rece pe care de ce sa nu o infrumusetezi cu culorile jachetei tale.

Sursa: Cosmopolitan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu