Elefant.ro

joi, 24 iunie 2010

L'Óreal si multele lui...fetze




Indiferent de anotimp tenul are nevoie de ingrijire. Orice femeie isi doreste un ten stralucitor si bineinteles , un ten fara riduri . Totul tine de maiestria cu care stie fiecare sa isi ingrijeasca propriu ten. Si mai ales sa il protejeze. Sa nu uitam ca un ten ingrijit poate ascunde varsta reala multa vreme.

Oferta cosmetica este extrem de variata. Magazinele ofera o gama larga de ingrijire atenului. Tentatia de a le folosi pe toate este mare, dar nu trebuie sa uitam ca folosirea unor amestecuri diferite de produse poate sufoca tenul sau poate duce la reactii alergice.

Este necesara o curatare a tenului folosind un demachiant si o lotiune tonica. Un Dermo Expertise Ideal Balance lapte demachiant pentru ten normal si mixt de la L’Oreal curata tenul in profunzine. Folosindu-l atat seara cat si dimineata tenul isi va recapata echilibrul optim.

Avantajul este ca de la prima utilizarecurate chiar si zonele cu tendinte de ingrasare. In lipsa lui ,daca esti intr-o calatorie poti folosi Servetele Ideal Balance pentru ten normal si mixt care te ajuta sa te demachezi rapid si curata tenul in profunzime.

O crema pentru ingrijirea ochilor este absolut necesara. Crema de fata nu are aceeasi consistenta ca si crema pentru ochi. De aceea este bine sa folosim o crema pentru ochi care sa lupte impotriva ridurilor sau a cearcanelor. Gama este variata,dar un Revitalift de la L’Oreal va va sadisface.

O crema antirid de zi imbogatita cu activi puternici va lupta pentru mentinerea fermitatii tenului. Este important sa alegi crema care ti se potriveste tipului de ten pe care il ai.De preferinta ar fi bine sa folosim produse din aceeasi gama.

La fel de importanta este si folosirea cremei de noapte. Chiar daca in urma cu cativa ani mai auzeai cosmeticienele spunand ca noaptea pielea trebuie sa respire, este dovedit ca o crema de noapte poate sa lupte impotriva ridurilor profunde si sa dezvolte fermitatea pielii. In timpul noptii pielea seregenereaza.

Este adevarat ca produsele de ingrijire a pielii costa, dar un ten ingrijit face toti banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu