Elefant.ro

duminică, 27 iunie 2010

Sa fii in trend fara....o caruta de bani

Sezonul petrecerilor a inceput, in curand va incepe si cel al nuntilor. Este stiut ca romanilor le plac petrecerile si...barfele de dupa.


In acest caz apare o problema, mai ales daca vrei sa arati ca ai clasa in cercul de prieteni si, bugetul nu te da afara din casa. Ca sa nu spunem ca poate, nu beficiezi de un sponsor binevoitor.



Deci ce faci cand o rochie e de la 1000 de RON in sus, chiar daca e de colectie, si nu- ti poti permite sa o cumperi pentru fiecare eveniment la care esti invitata.E drept ca o asemenea frumusete semnata Berenice Lilly o poti achizitiona cu usurinta la Bien-Savvy. Dar oare iti poti permite de fiecare data alta?



La un pret pana la 500 RON poti purta o rochie de colectie inchiriata, de fiecare data alta, fara sa dai ocazia la barfe e genul: ” O, cu asta te-am vazut si la...”...” E simplu. Te rezolvi cu o vizita la Tina Boutique.


Avand in vedere ca serviciile sunt asigurate, deci nu trebuie sa-ti pui problema igienizarii, totul e foarte simplu, pentru a-ti onora obligatiile fara sa iti golesti contul. Si atata timp cat la CRILA FASHION gasesti rochii din toate colectiile, poti fi o diva fara sa ajungi la faliment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu