Elefant.ro

joi, 1 decembrie 2011

Caciula mea in iarna aceasta...Care o sa fie?


Chiar daca uneori ni se pare banal greierasul lui Toparceanu, uite ca ca am inceput si noi sa ne plangem ca si el. Desi credeam ca nu va mai veni, iarna ne-a ocolit.


Si daca frigul nu ne iarta e cazul sa ne punem si o caciula ca sa fim sigure ca nu vom ajunge la medic, mai ales ca termometrele au cazut “la parter” zilele acestea.



Si din marea diversitate putem alege caciula care ni se potriveste, si care ne face sa ne simtim bine, sa avem incredere in noi.


Putem alege o caciula din blana ecologica tip Alaska ,cu urechi de blana, ce ne aminteste de cuceritorii taramurilor albe

sau alt model , numit Rio de Janerio, extrem de eleganta, ce iti poate pune in valoarea privirea


ori pe cea model Stockholme cu o bordura alba de blana, bineinteles tot blana ecologica, pentru ca iubim animalele.


Pentru cele care nu accepta blana pot opta pentru o caciulita tricotata sau din material textil. Fiecare ii poate adauga dupa preferinte accesorii care sa ii dea un aer aparte.

Indiferent daca modelul poarta numele unui stat american sau al celebrei localitati Bologna, tot este perfect definit de culoare si tipul de accesorii, perle, agrafe sau funde.



Rolul acestora este de a da eleganta celei care poarta caciula si de a o face sa fie admirata chiar si atunci cand respiratia ingheata la propriu.


Un sfat. Chiar daca preturile se invart in jurul a 100 Ron,e totusi o investitie de durata. Si nu uitati shoppingul on-line are multe avantaje, iar pretul e unul dintre ele.

Un comentariu: