Elefant.ro

marți, 27 decembrie 2011

O rochie tricotata in avantajul tau




Iarna aceasta cam capricioasa nu vrea sa ne daruiasca zapada, in schimb se joaca cu temperaturile. Este cazul sa cautam tinute care sa ne avantajeze si pentru o zi foarte rece dimineata dar cu temperaturi rezonabile la amiaza.

Poate ca e demodat obiceiul impletitului cu andrelele sau timpul este cel care nu ne lasa sa ne jucam cu ele, dar rochiile tricotate vor fi intotdeauna bine primite.

Indiferent de anotimp sunt practice si in functie de croi si fire iti pot pune in valoare silueta. Bineinteles ca pentru iarna vom opta pentru cele din vascoza, lana, acryl care ne vor oferi confortul necesar.

Rochiile tricotate pot avea lungimi diferite.Avantajul lor este ca pot fi purtate peste colanti sau peste cirapi cu multi deni.


Cele care au o silueta impecabila pot opta pentru modele strech care sa le puna in valoare silueta, dar si cele care isi fac proleme din cauza greutatii pot gasi modele care sa le avantajeze.

Puteti opta pentru o culoare sau pentru o combinatie de culori. Rochia va poate pune in evidenta decolteul sau puteti alege una cu guler caruia, dupa preferita, ii puteti pune un guler de blana. Eu prefer rochiile cu borduri din figuri geometrice si guler.

Rochiile tricotate sunt usor de achizitionat. Gasiti on-line ce modele doriti. Daca credeti ca preturile sunt prea mari pentru buget incercati prin oras. Sunt sigura ca veti gasi ce doriti chiar daca nu au eticheta unei colectii cu unicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu