Elefant.ro

vineri, 28 octombrie 2011

Halloween 2011

Una dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei este sarbatoarea de Halloween. Controversata ani de zile din cauza gurilor rele care spun ca imprumutam totul din afara, noaptea de Halloween a ramas deliciul si pentru cei mici , dar mai ales pentru cei mari.

Si pentru ca cei mici o asteapta pentru dulciuri, iar elevii pentru micile reuniunii mascate organizate in week-endul dinainte , de ce sa n u li se ofere ocazia de a se bucura. Karma spune ca oamenii care se bucura sunt mai sanatosi.



Pentru cei mari momentul este unu special. In primul rand, cei care merg la petrecere trebuie sa poarte un costum. De ce nu? Varietatea e mare. Se pot alege personajele favorite sau pur si simplu pot sa arati ca esti altcineva. Poti sa fii un personaj bun sau unul foarte rau.

Copiilor le plac dovlecii scobiti cu diferite figuri, dar sincer, imi plac si mie. Si pentru cei care nu sunt de acord cu acest eveniment , am sa le spun ca in copilarie scobeam dovlecii fara sa fi auzit vreaodata de Halloween.














Am auzit ca bucurestenii vor avea si un eveniment in aceasta noapte. Catalin Botezatu isi va lansa o noua colectie de Halloween. Vom vedea cu ce ne va surprinde.

Poate ca vremea balurilor mascate de altadata a trecut, dar e momentul pentru cine doreste sa isi puna o masca in seara urmatoare. Si avand in vedere ca e luni spre marti poate au sa se sperie de sufletul petrecerii si cele trei ceasuri rele.

Deci , dragele mele, si pentru voi si pentru ei...Happy Halloween!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu