Elefant.ro

vineri, 30 decembrie 2011

Ce purtam de Revelion!!!



Grea problema alegerea tinutei pentru revelion. Totul depinde de buget , dar si kilogramele pe care le-ai acumulat in urma sarbatorii Craciunului.


Avand in vedere ca ai inainte o noapte lunga, “obositoare” in care trebuie sa ramai fresh , daca nu pentru altceva ,macar pentru impresie e nevoie sa alegi ce se potriveste locatiei, ce ti se potriveste tie ca sa fi comoda si, mai ales, ce se potriveste bugetului tau ca sa nu fi falita la inceput de an.

Fiind o noapte speciala totul va fi intre glamoure, negru sau alb. In general culorile variate sunt lasate deoparte. Daca te duci in club poti opta pentru o rochie scurta, nu te va incurca la dans. Daca ai o silueta impecabila alege o rochje mulata care sa-ti evidentieze frumsetea corpului. Poti sa-i adaugi o pereche de sandale aurii sau argintii.












Daca nu vrei negru poti alege o tinuta vintage cu o rochie alba legata dupa preferinta ,pentru ati sublinia mijlocul, cu un cordon negru sau auriu. Tinuta poate fi completata de manusi in culoarea cordonului.

Deosebit de eleganta poate fi o rochie in alb si negru , cum sunt cele create de Agnes Toma. Eleganta lor iti permit sa fi o aparitie de exceptie chiar daca petrcerea din noaptea dintre ani se tine la un restaurant cu multe stele sau la o petrecere simandicoasa intre prieteni.

Pentru petrecerile din restaurantele de lux sau locatiile hoteliere care au oferit cine festive poti opta pentru o rochie lunga dar deosebit de sexi, cu decolteu care sa te puna in evidenta. Daca insa esti dansatoare lungimea te poate incurca. Poate ca o rochie foarte scurta nu te va avantaja , dar poti opta pentru o lungime pana la genunchi.










Orice rochie vei alege trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie sa te faca fericita in aceasta noapte. Ce sens are distractia daca tu vei fi obsedata de rochie? Alege rochia care ti se potriveste si in care te vei simti bine. In definitiv e petrecerea cea mai tare de la inceput de an.








Bucurati-va! Fiti frumoase! La multi ani 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu