Elefant.ro

luni, 23 iulie 2012

Tankini pentru extra size si nu numai...

Eterna problema a verii a fost si este cum arati cand trebuie sa te duci la plaja. Si, evident , majoritatea abia asteapta. Ca urmare rezulta o alta problema, cea a costumului de baie.

Daca iti faci probleme in a aparea intr-un costum din doua piese poti opta pentru unul intreg. 










Ups!!!Si daca n-ai o silueta ca a lor, ai facut exact nimic.

Si in sfarsit ceva deosebit,tankini. De ce e mai grozav ? Simplu. Se potriveste oricui. Modelele sunt multe si pe placul oricarei femei. Mai comod decat un costum intreg pentru ca sunt doua piese.









Partea de sus poate fi cu doua bretele , fara sau exista varianta cu spatele gol si legate bretelele dupa gat. Avantajul e ca maieurile pot fi evazate si pot ascunde colacei care iti fac probleme sau pot fi strech pentru cine are o talie de viespe.









Lungimea pentru maieu variaza. O poti alege singura. Ea poate acoperi soldurile sau poate fi pana la slip. 













Slipul poate fi clasic sau poate fi un pantalon foarte scurt. In varianta a doua si cu un maieu vaporos poti trece de la costum de baie la o tinuta pentru o plimbare pe plaja seara. Depinde de culoarea pe care o alegi.
                                       














Si daca esti o viitoare mamica nu inseamna ca nu poti merge la piscina sau sa stai sub umbrela pe plaja. Tankini este ideal pentru tine. Avand compozitia materialului , in majoritate, din poliamida si elasten timpul de uscare este scurt si nu vei avea probleme sa racesti.




              






Si daca ai o marime  large nu e cazul sa-ti faci probleme in alegerea costumului pentru o vacanta la mare. Opteaza pentru culorile si formatul care ti se potriveste. Si, la plaja. 


Maieurile sunt prevazute cu balene sau cu push-up asa ca indiferent de marimea numarului de la sutien vei gasi un tankini care sa-ti faca vara frumoasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu