Elefant.ro

luni, 9 iulie 2012

Maieul - o tinuta salvatoare intr-o vara torida



Uffff! Vara aceasta ne copleseste cu temperaturi ce nu vor sa scada. E adevarat ca e o placere pentru cei care sunt in concediu si pot merge la strand, la piscina sau chiar la mare sa se racoreasca.






Dar sunt si persoane care trebuie sa isi duca la indeplinire jobul zilnic. Poate ca si lor le-ar place o tinuta mai potrivita pentru temperaturile de afara.






Iata de ce e necesar sa ai in garderoba doua-trei maieuri potrivite taliei tale si pe care sa le porti in aceste zile toride. Din fericire modelele sunt multe si preturile accesibile pentru toate buzunarele. Colorate sau cu imprimeuri, cu floricele in special, te vor ajuta sa depasesti atmosfera sufocanta a ultimelor zile.







Poti opta pentru bretele clasice, late, mai ales daca ai un bust dezvoltat sau mai ai inca complexe in legatura cu corpul tau. Dar tot atat de bine poti alege bretelutele spagheti.


Pentru cocktail sau o petrecere mai tarzie poti alege un maieu din dantela care este foarte sexy. Sau unul dintr-un material strech lucios. Ideea e sa ti se potriveasca si sa te puna in valoare.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu