Elefant.ro

luni, 11 iulie 2011

Sa fii frumoasa ca vara...in maxi dress


Adevarul este ca orice femeie vrea sa se simta frumoasa in orice anotimp, dar in special vara. De ce? Simplu ,e timpul cand poti sa porti haine care sa te avantajeze , dar si sa te simti comoda in ele.


Si de ce nu? E timpul fetelor pentru maxi dress. Chiar daca unele vor comenta ca a mai fost timpul lor in urma cu cativa ani, am sa le spun ca o sa ne consideram vintage.



Asortata cu geanta de mana si sandale romane, maxi-dress e rochia perfecta cu care sa iesi la cumparaturi, fie in piata , fie in bazar.

Sau poate fi toaleta perfecta pentru vizita in oras intr-o zi torida de vara. Asta pentru ca in majoritate, aceste superbe rochii sunt din in ,matase voal sau bumbac.


Sa va spun si faptul ca e o tinuta ideala indiferent de marimea pe care o porti. Deci pentru cele carora li se pare ca au prea multi centimetri in talie, le recomand sa isi ia cu incredere o astfel de rochie. Se vor privi in alta lumina.



Rochia poate sa fie in culori vii sau pastel. Va puteti alege corsajul sa fie cu doua bretele sau sa se lege incrucisat la spate.














Cert este ca e rochia care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba in aceasta vara. Si mai ales nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru concediu.
Puteti opta pentru culori sau pentru alb. Rochiile pot fi mate , dar si foarte sexy daca sunt usor transparente.


Varietatea este mare si puteti alege sa fiti la fel de frumoase ca si vara. Nu va ingrijorati de preturi. Cautati cu atentie si veti gasi rochii pentru toate buzunarele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu