Elefant.ro

luni, 4 iulie 2011

I love boots!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orice fata iubeste pantofii, si mai mult decat atat, ii place sa fie in trend cu ceea ce nou in fashion. Sa ne-o amintim doar putin pe Carrie din Sex and the city si cat de mult ii admiram colectia de pantofi. Si mai ales ca spunea ca o fata stie ce vrea in materie de pantofi.


E vara. Foarte adevarat. Si totusi, daca imi plac la nebunie cizmele nu vad de ce ar trebui sa renunt la ele. Pot foarte bine sa le port si la o tinuta de vara. Cu atat mai mult cu cat au fost si creatori inspirati care s-au gandit la asta.


Ideea este ca o fusta scurta care sa puna in evidenta picioarele ce se prelungesc dintr-o pereche de cizme cu toc jos va capta privirile.














Bineinteles ca sunt extrem de elegante cizmele dantelate cu sau fara toc, oricum vor da un aer de diva. Si in definitiv care femeie nu vrea sa fie privita asa?Iar daca cizmele sunt putin roz vei avea un aer de sweet lady.

Pantaloni scurti, fusta scurta, rochita vaporoasa nu conteaza pentru ca oricare pot sa fie insotite de o pereche de cizme.
Daca le iubesti cu adevarat le poti purta cu incredere indiferent de anotimp. Pot sa fie foarte bine cizme gladiator,usoare si foarte trendy chiar si la o tinuta de blugi.

Indiferent de preferinte, mai lungi sau mai scurte, cu toc sau fara va recomand sa incercati sa purtati in vara asta cizme.


Iar celor carcotasi carora li se va parea aiurea ideea am sa le spun sa se gandeasca la vremea capricioasa, iar omul intelept face vara "sanie"...(adica cizme)...si la o adica de ce sa nu si foloseasca ce achizitioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu