Elefant.ro

vineri, 2 iulie 2010

Picioarele frumoase atrag privirile...




A venit in sfarsit vara si e vremea etalarii picioarelor. Ei si vorbesc de aceea parte a corpului care face privirile barbatilor sa ”sclipeasca” si nu numai ale lor. Ingrijirea picioarelor trebuie sa fie o precupare foarte serioasa a noastra.

Sa fie clar! A avea picioare frumoase nu inseamna a fi drepte si lungi, ci a le acorda in permanenta importanta printr-o epilare periodica, o pedichiura reusita si o hidratare a picioarelor pentru o piele ferma. Deci inainte de a fi ”disperata” ca nu ai picioare pana in gat, ingrijestele pe ale tale si va fi foarte bine.

Sunt cabinetele de cosmetica care iti ofera difete tipuri de tratamente. Dar daca buzunarul nu te tine si pentru asa ceva, crezi ca trebuie sa renunti? Nici din greseala.

Pentru relaxarea picioarelor obosite dupa o lunga zi de munca, pune intr-un vas apa calda, sare de baie si cateva picaturi de ulei de corp, sau chiar de masline. Se pot adauga si cateva picaturi de esenta de lavanda.

Picioarele trebuie masate in acea apa. Amestecul de ulei va hrani pielea care va deveni hidratata. Masajul nu trebuie sa se opreasca la talpa piciorului pentru ca stimuleaza circulatia sangelui.

Pentru calcai si pentru talpa este recomandabila folosirea unui unguent cu galbenele si propolis ce are si efect cicatrizant, iar prin continutul de vaselina hraneste pielea.

Pe suprafata piciorului este indicata folosirea unei creme hidratante care aplicata si masata sa imbunatateasca circulatia si sa relaxeze picioarele obosite. Adevarul e ca in cadrul programului de relaxare putem sa stam cu picioarele pe pereti, la propriu, cateva minute pentru a imbunatati circulatia. Ce spuneti, merita?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu