Elefant.ro

sâmbătă, 31 iulie 2010

Sa fii mai ”hot” decat vara...


Evident, vara este cel mai bun anotimp in care sa-ti pui in evidenta atuurile frumusetii tale. Se intelege de la sine ca pentru asta ai nevoie de o piesa de imbracaminte in care sa arati hot. Si ce poate fi mai practic decat un top bine ales. Asortat cu o pereche de incaltaminte cu toc si o pereche de ochelari sic te va ajuta sa fii irezistibila. Este o piesa de imbracaminte pe care fashionista n-o va omite din garderoba in vara asta.

Cu un top asimetric , original si neconventional vei atrage usor atentia la party-urile unde vei merge. Este un croi popular in acest sezon si nu vei avea probleme sa-ti achizitionezi unul.








Poti opta pentru un top inflorat cu un decolteu in V care sa iti puna in evidenta bustul. Si mai mult, poate fi un top care sa iti lase jumatate spatele gol.

Un top alb cu bretelute spagettti si o broderie populara purtate cu o perehe de blugi iti vor da aerul unei zane din basmele populare, suava si pura.


Poti opta pentru culori electrice care te vor aduce in centru atentiei in orice club. Cu o asemenea tinuta vei incalzi cu siguranta atmosfera.

Sau poti alege un top intr-o singura culoare. E drept ca trebuie sa stii care se potriveste tenului tau. Dar poti fi deosebita chiar prin simplitate.

Top dama, negru cu decolteu in V. Poate parea banal dar te poti insela. Spatele prezinta un model deosebit in detalii care, cu siguranta va atrage privirile si vei fi diva serii.


Daca va sperie ideea preturilor, nu va face griji. Trebuie doar sa stiti unde sa cautati. Puteti fi foarte frumoase si atragatoare daca stiti ce sa imbracati si unde sa va cautati hainele ce vi se potrivesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu