Elefant.ro

joi, 1 iulie 2010

Monica Columbeanu, sursa de barfe



Monica Columbeanu a fost in atentia mass-mediei de multa vreme, dar mai pregnant, de la inceputurile ” marii iubiri” cu sotul ei, Irinel Columbeanu, ca banuiesc ca mai e, nu alta dar atat au tot povestit ca divorteaza, ca e depasita povestea.

Si apropo de divort, as intreba-o pe Monica cu cine viseaza sa faca copilul din 2010, pe care si-l propunea la Craciun. Am priceput ca in spiritul vedetelor internationale vrea sa adopte copii, dar ar trebui sa se gandeasca sa nu o faca pentru publicitate. Ea singura a declarat ca nu a avut prea mult timp pentru propria fiica,Irina. Atunci cum va avea pentru alti copii?

Ei, dar ce nu face omul pentru publicitate. In emisiunea de ieri ”Acces direct”, Daniela Gyorfi, remarca schimbarea pe care d-na Columbeanu o prezinta intre vremea cand era o simpla aparitie la bratul sotului ei si tupeul pe care il afiseaza Monica acum.

Monica declara pentru revista Tabu ca in 2009 si-a luat licenta in comunicare si relatii publice cu 10. Hello, duduie, comportamentul tau in showbizz nu dovedeste ca ai invatat ceva la scoala respectiva. Si te mai lauzi ca ai intrat prima pe tara la master, cu 9,75. Intrebarea e : Prima la ce?

Avand in vedere ca a declarat ca nu a avut timp pentru Irina care merge la gradinita deja, ma intreb cand a invatat pentru notele respective. Ca noi muritorii de rand, invatam cu adevarat pentru examene si nu prindem asemenea aprecieri. Dar ea care se zbate intre cariera de modeling, gandurile care o bantuie de a se face blonda, si acei presupusi iubiti, vorba vine, care ii incurca itele si o arunca in gura presei de scandal.

Dar daca fetei acolo ii place, ce avem noi impotriva. Ziceam de note ca e ciudat cum s-a desteptat fata asta de cand s-a maritat, ca altfel prin scoala a...trecut, ca si rata trece pe apa. Dar poate a”lovit-o” intelepciunea.

Si pentru ca pierduse putin teren in ultima vreme l-a adus in prim-plan si pe , asa zisul ”prieten”(ea) sau ”iubitul”(el). Nu pot sa inteleg de ce trebuie sa-si spele astia rufele in public. Ei, dar publicitatea e totul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu