Elefant.ro

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Avantaje si dezavantaje pentru Black Friday


Pentru ca am intrat in "randul lumii" si noi, iata ca Black Friday sau vinerea neagra ,cum prefera majoritatea sa spuna, a ajuns sa ne dea batai de cap , ca nu aveam destule.

Nu cred ca se plange prea multa lume pentru ca romanii iubesc shopping-ul, chiar daca prostul obicei balcanic de a ne plange vesnic ca nu avem bani, nu ne-a parasit. 

Si , bineinteles ,cand toate magazinele anunta reduceri masive, incepi sa-ti faci planuri ce sa cumperi. Daca tot vine iarna geroasa , cum spun meteorologii, ai vrea sa-ti cumperi un palton, o pereche de cizme, o jacheta groasa. 

Dar s-au redus bluzele , rochiile , pantofii si, in cel mai fericit caz, gentile. Oricum , o geanta este ceva necesar intregul an. Si cu cat sunt mai multe , cu atat  mai bine.


Reduceri au fost si pentru cosmetice , ceea ce reprezinta un avantaj, fetelor. Iar comenzile on-line sunt foarte avantajoase. Organik.ro are reduceri de 40% si sunt valabile pana duminica.

In concluzie, e un avantaj o astfel de zi sau...la noi tine pana duminica. Avantajul e ca poti sa faci economie la buget si dezavantajul ca s-ar putea sa nu ai ce cumpara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu