Elefant.ro

luni, 22 octombrie 2012

Glamour,spark or the most precious


Poate  la prima vedere pare un topic putin mai sofisticat, dar e doar o impresie. N-am putut rezista avalansei publicitare facute in ultima vreme noilor tendinte in decorarea unghiilor.



Dragele mele, trebuie sa fii in tema noul trend daca esti o fashionista adevarata. Si daca financiar nu poti decat sa visezi la a purta asa ceva te poti stradui sa gasesti ceva, care sa fie un inlocuitor,..de calitate.

Extravaganta poate fi atuul oricarei femei mai ales daca isi poate permite. In definitiv  avem o viata si merita traita. ce spuneti, fetelor?:)



Si atunci de ce sa nu fi cat mai glamour daca tot e in trend. Unghii stralucitoare si in acelasi timp deosebit de pretioase te pot face sa te simti o diva. Se pare ca oja cu particule de aur si-a facut aparitia si la noi. 



Si cum o astfel de manichiura nu o faci in orice zi poate ca merita incercat un asemenea efort financiar. E ceva sa porti o oja marca Dior. In definitiv poti cea mai pretioasa la party. 

De retinut ca o oja cu particule de aur este o bijuterie nu mai ai probleme in a alege ce bijuterii vei purta. 




In cazul in care nu vrei unghii aurite poti opta pentru o culoare asortata tinutei tale pe care poti aplica pietre pretioase...cristale  Swarovski sau de ce nu....diamante ca si Kelly Osbourne. Cine poate contesta ca si tu vrei sa te simti regina?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu