Elefant.ro

luni, 1 noiembrie 2010

Esarfa-un accesoriu care da clasa...



Indiferent de anotimp , de epoca, de trend, esarfa ramane un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei fashioniste.

Desi pare un accesoriu banal, folosit cu atentie , asortat corect la tinuta poate da clasa oricarei femei care stie sa il foloseasca pentru a iesi in evidenta. Sa nu uitam ca o esarfa aruncata elegant pe umeri, ce are tendinta sa alunece usor in timpul mersului, va face capetele sexului opus sa se intoarca dupa tine.

De la cele intr-o singura culoare, la cele florale cu franjuri sau nu, esarfele sunt in momentul de fata un accesoriu usor de gasit si la preturi rezonabile. Sa ne amintim ca a inceput si sezonul reducerilor. Textura materialului, ca si calitatea acestuia este alegerea fiecareia.

Poate n-ar strica inainte de a pleca la vanatoarea de reduceri sa vedeti ce se mai poarta si cu ce v-ati putea asorta.

Si pentru ca iarna nu ne paraseste inca ati putea incerca un sal caciula care pe langa faptul ca va protejeaza frizura, va da o nota de eleganta si mister.
Nu uitati ca intr-o lume care se misca rapid, unde femeile, din cauza stresului, incep sa uite cate putin de felul cum arata zilnic, esarfa poate fi atuul ce le pune in evidenta feminitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu