Elefant.ro

duminică, 31 octombrie 2010

Poti fi tredy in blugi?...





Indiferent daca esti la varsta scolii sau ai depasit-o de mult si ai un job rezonabil, cea mai tredy tinuta o s-o ai purtand blugi. Dincolo de faptul ca sunt o piesa de imbracaminte care te face sa te simti comod pentru cei care lucreaza in pozitii oficiale e un mod de evadare si de incadrare in cotidian.

Blugi skiny raman in trend pentru cele cu picioare lungi frumoase si , bineinteles denimul este culoarea cea mai avantajoasa.
Dar cum nu toate ne putem permite acest gen putem opta pentru blugi in stilul anilor 70. Eu cred ca era moda care avantaja pe oricine si atunci de ce sa se piarda.

Va propun sa incercati o pereche si va asigur ca va face placere imaginea care va va privi din oglinda. Si de ce sa nu alegi o pereche de blugi care sa te avantajeze si sa te arate feminina?
Sa spun si faptul ca pe langa pantaloni o jacheta de blugi bine croita poate sa arate foarte bine peste o rochie tricot in aceasta toamna. De altfel brandul Blanco a creat o intreaba linie plina de eleganta din blugi.http://www.millionlooks.com/outfits/st

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu