Elefant.ro

miercuri, 13 februarie 2013

Be my Valentine....!!!!!

A trecut putin cam mult timp de la sarbatorile de iarna, de la luna cadourilor. Si dupa un asemenea respiro e timpul sa ne revenim.

Chiar daca unii o contesta, altii spun ca am mai imprumutat ceva din afara, sa recunoastem ca ne place Sf. Valentine's day in primul rand pentru ca e o sansa de a fi rasfatate cu cele mai in trend cadouri.

Visele trebuie neaparat impartasite persoanelor care vor spune cu siguranta dorintele fierbinti. Ele pot fi o geanta Red Valentino sau, pastrand culoarea  sarbatorii, ceva foarte potrivit pentru noul sezon, respectiv creatia lui Alexander Wang.

Bineinteles ca poti sa visezi o mica atentie sub forma unei bijuterii cu semnificatie sau nu. Asta presupunand ca dansul stie despre ce e vorba.

Am putea prefera un parfum de calitate. Aici trebuie foarte multa atentie din partea persoanei care daruieste. Adevarul e ca poate fi o sugestie de cadou si din partea ta pentru el.

Orice gest deosebit poate arata sentimentele pe care le ai pentru cineva. Visele pot fi multe, dar de ce sa nu dorim sa fim rasfatate.

Si pentru cine nu vrea sa creada, sa afle ca uneori si o singura floare poate aduce primavara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu